Nutcracker Symphony

INGREDIENTS

  • 100ml MILKLAB Hạnh Nhân
  • 15ml Almond Syrup
  • 9gr Espresso
  • 30gr Foam gừng
  • 3gr Bột cacao
  • 20ml Sauce Pistachino
  • 100gr Đá

HOW TO MAKE Nutcracker Symphony

  1. Khuấy tan hỗn hợp espresso và bột cacao, thêm sữa.

  2. Cho sauce, syrup vào ly khuấy đều.

  3. Thêm đá và hỗn hợp (1).

  4. Cho foam gừng lên trên. Trang trí bột cacao và hạt dẻ cười.

GHI CHÚ

Foam gừng: 100gr bột milkfoam nguyên vị Lúave, 200ml sữa dairy MILKLAB, 5 gr bột gừng. Đánh bông.

FEATURED PRODUCT

* Exclusive content for registered members only *

Please fill out the form to download the video
Request a Purchase Consultation

Vui lòng chú ý điện thoại, nhân viên bán hàng sẽ liên hệ sớm nhất, tối đa 7 ngày làm việc.

Thank you for your registration!
Kindly keep your phone available, our sales team will get in touch with you soon.
Within a maximum of 7 working days
If you require urgent assistance, please contact us via ZaloOA
Thank you for your registration!
Kindly check your Zalo messages, as we will be sending a confirmation of successful registration
24 hours before the Workshop
*Subject to availability*